Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline

Reageren

Het e-mailadres zal niet worden getoond op de site.

Reacties

astra twintop
·
6 september 2010 om 22:19
Na ruim 130.000 km. in ruim 3 jaar te hebben gereden in een Opel Astra 1.8 Twintop (een emotionele aankoop) met een volgens de boordcomputer gemiddelde snelheid van 49 km.uur en een gemiddeld verbruik van 6.9l/100km, rijd ik nu enkel weken een Skoda Fabia Combi Greemline 1.2 tdi (een rationele aankoop). Volgend diens boordcomputer over de eerste 3000 km, dezelfde gemiddelde snelheid als bij de Opel en een gemiddeld verbruik van 3.6l/100km. Tel uit je (mijn) winst. Rationeel ben ik dus buitengewoon tevreden. En hetzelfde kan ook gezegd worden over mijn emotionele tevredenheid. Als ik even afzie van het cabriogebruik, dan stel ik vast dat ik nu eigenlijk met evenveel plezier rondrijd als in de Opel. De in de test genoemde minpunten herken ik niet echt. Vanaf 1800 toeren draait de motor eigenlijk soepel en stil. Het overige geluid (wind en banden) is zelfs minder dan in de Opel. De trage en bokkende motor kun je bespelen met de cc (was in de Opel ook zo: zelf slaag ik er niet in met gaspedaal de accelaratie die de cc oplevert, te benaderen). Ook de Opel was van een (verlaagd) sportonderstel voorzien met 17 inch wielen (de Skoda 15) en had dezelfde moeite met korte oneffenheden als de Skoda heeft. Kortom, ik rijd mijn kilometers nu met evenveel plezier als voorheen en sta met veel meer plezier aan de pomp.
Arne
·
8 september 2010 om 12:00
Astra twintop,

Bedankt voor deze zeer positieve reactie.
ik heb zelf ook een Greenline gekocht een kreeg na
het lezen van deze test pijn in mijn buik.
Ze zullen het zeker goed bedoelen maar naar mijn mening is deze test zeer negatief omschreven.
Iemand die nog nooit in deze auto gereden heb zal hem na het lezen van deze test nooit van zijn leven kopen.
rob de Jonge
·
12 september 2010 om 21:25
helemaal eens met Arne.
Ik heb de Greenline pas 2 dagen, maar ben zeer tevreden. Hij rijdt beter dan de Polo blue motion en de Peugeot 307 (oude auto); geeft een zeer prettig en veilig gevoel. Nog even noemen: standaardradio en ruimte zijn boven verwachting.
Futsal
·
16 september 2010 om 22:05
Ik rijd deze auto inmiddels een maand of 2 en heb er 8000 zeer tevreden km's opzitten. Met een dagelijkse rit van ruim 200 km en een gemiddeld gebruik met 4,3l/100km kan ik alleen maar vrolijk worden. Ok, de auto rijdt niet spectaculair en sexy maar dat is ook nooit de reden geweest om deze auto te gaan rijden. Een redelijk comfort in een degelijke auto met een uitermate zuinig gebruik. Wat wilt de nederlander nog meer???
Tjeerd
·
20 september 2010 om 17:22
Ik heb deze Skoda nu 3 maanden en er staat 12.000km op de teller. Ben er mee geweest naar Zuid-Frankrijk/Noord-Spanje en naar Berlijn en Polen. Auto bevalt uitstekend, zeker als je de prijs-kwaliteitverhouding erbij haalt.
Naar Zuid-Frankrijk was de auto beladen met 5 personen (jongste was 15j.) + volle kofferbak + dakkoffer. Trekkracht was geen enkel probleem. Ook niet toen we door de Pyreneeën reden. Wel ging het verbruik omhoog (logisch): 1 op 17. Naar Berlijn in mijn eentje 1 op 23. Dat viel me tegen. Op de snelweg reed ik dan 120km/uur. Verbruik is dus een stuk minder dan fabrikant beweert. Ik heb een keer 1 op 27 gehaald, maar dat was eigenlijk een experiment: met 85 km/uur op de snelweg en vlak achter een vrachtauto. Dus daar heb je niks aan.

Pluspunten: prijs + fiscale voordelen, zeer goed navigatiesysteem Amundsen, de mogelijkheid om je mp3-speler/smartphone aan te sluiten op de 8 speakers, voor zo'n relatief kleine auto is de ruimte op de achterbank best goed te noemen (ook bij lange ritten), ruimte in de kofferbak.

Minpunten: mijn rechterknie zit niet lekker tegen de middenconsole, jammer dat ze een lampje hebben weggelaten in het midden van het dak ('s avonds zie je niks als je iets op de achterbank wilt pakken), de voorruit had wat hoger gemogen ivm. zicht op stoplichten in stilstand, het opgegeven verbruik van 1:29,9 slaat nergens op en is in feite bedrog, bij inhalen op provinciale weg moet je echt flink terugschakelen om extra snelheid te krijgen, het verbruik in de stad is erg hoog (1:8 of zoiets).

Ivm. met mijn vorige auto (Hyundai Santa Fé) is deze Skoda natuurlijk een heel ander verhaal. Toch ben ik zeer tevreden en heb ik nog geen seconde spijt. Zeker toen bleek dat we er met zijn vijven mee op vakantie konden zonder in te boeten op trekkracht. Het comfort is voor mij prima en mijn maandelijkse autokosten zijn gedaald van €1300 naar €450.

Tjeerd
mart
·
29 oktober 2010 om 21:28
Heb de auto nu 2 dagen. De traagheid valt best mee, Ik reed hiervoor een 1.6 ford fusion. Die is iets pittiger maar ook veel minder zuinig (7,9/100). Tot nu toe staat de skoda (na 400 km) op 5,2/100. wel heb ik de neiging om de schakeladviezen niet op te volgen. 60 in de 5e vind ik vreemd
Vind hem ook redelijk stil van binnen, dat valt me ook mee.
Wel vind ik de garageservice niet zo. ik had een beschermfolie voor op de achterbumper besteld (dat is dus een maand of 4 geleden) om krassen te voorkomen als mijn hond in de achterbak moet. zijn ze helaas vergeten. Mijn parrot carkit zit nu op een plek waardoor de passagier niet fatsoenlijk kan zitten
Die foutjes worden nog hersteld.
HME
·
1 november 2010 om 21:48
Mijn Corsa Ecoflex van de 1e generatie, is nu al zuiniger dan de Faab, maar heeft vanaf 1500 toeren al wel zat koppel beschikbaar en dat trekt dus heel wat beter. Ik heb proefgereden in de Faab Greenline. Verder vind ik de Faab erg oke en praktisch.
matthijs
·
2 november 2010 om 23:48
met mijn fabia combi greenline rij ik gemiddeld zo'n 4.6 liter per 100 , hier zit wel veel snelweg bij en met over het algemeen een rustige voet . ik ben nu 9000 klm op weg en ben eigenlijk erg tevreden , hij schakelt goed en de rijeigenschappen deel ik met de overige reacties . ik vindt de motor helemaal niet zo traag . deel wel het ongemak bij de stoplichten over die voorruit , maar ja je kan niet alles hebben . en ok het uiterlijk is wel een beetje saai , maar daar heb ik hem ook niet voor gekocht .
in elk geval zij mijn vaste lasten in vergelijking met mijn vorige auto ( mits outlander) spectaculair gedaald en daar is het mij eigenlijk om te doen geweest.
johnny tonnaer
·
4 november 2010 om 19:50
Alleen maar lof voor mijn skoda fabia greenline :
*verbruik naar werk (vooral snelweg) 1 op de 27! En ja: ik volg de schakeladviezen van boordcomputer op;
*de motor is juist heel stil;
*wat een comfort en luxe van binnen! Met afstand de fijnste auto die ik heb gehad (5de auto in 30 jaar). Ik vind hem bovendien wel mooi (heb er een in capuchinno/beige)!
mart
·
5 november 2010 om 13:46
Quote
Heb de auto nu 2 dagen. De traagheid valt best mee, Ik reed hiervoor een 1.6 ford fusion. Die is iets pittiger maar ook veel minder zuinig (7,9/100). Tot nu toe staat de skoda (na 400 km) op 5,2/100. wel heb ik de neiging om de schakeladviezen niet op te volgen. 60 in de 5e vind ik vreemd Vind hem ook redelijk stil van binnen, dat valt me ook mee.Wel vind ik de garageservice niet zo. ik had een beschermfolie voor op de achterbumper besteld (dat is dus een maand of 4 geleden) om krassen te voorkomen als mijn hond in de achterbak moet. zijn ze helaas vergeten. Mijn parrot carkit zit nu op een plek waardoor de passagier niet fatsoenlijk kan zittenDie foutjes worden nog hersteld.


Inmiddels op en neer naar Frankrijk geweest, teller staat nu op 1500 km. resultaat 4,8 ltr/100 bij 120 tot 130 km snelheden, dat is heel netjes, Pittig genoeg! En eindelijk weer cruise control. Wat een mooie uitvinding
Helaas brandt er nu een alarmlichtje van m'n airbag, wordt de 17e door garage hersteld. Evenals de andere zaken.
Ben over de auto uitermate tevreden totnutoe
DV
·
10 november 2010 om 19:28
Ben van plan op korte termijn een faab gl aan te schaffen. Kan iemand vertellen of je er voor 3 kids voldoende ruimte op de achterbank is? Oudste is 10. Of wordt het wel heel krap?
mart
·
10 november 2010 om 22:58
Quote
Ben van plan op korte termijn een faab gl aan te schaffen. Kan iemand vertellen of je er voor 3 kids voldoende ruimte op de achterbank is? Oudste is 10. Of wordt het wel heel krap?

Volgens mij geen probleem. ruimte zat
Bertus
·
17 november 2010 om 14:46
Vandaag 17 nov. 2010 proefrit met Fabia combi 1.2 TDI Gr.line gemaakt. Zelf Kia rijder wat niet tegenvalt.

Meestal binnen 15 minuten voel ik of het raak is met de wagen.
Wagen is prima, is oke. Ziet er goed uit zowel van binnen als van buiten. Prijs is niet overdreven voor een complete car.
Trekt als een gek in 2. Keurig bochtenwerk en een zeer goede remweg.
Materialen en afwerking zoals het hoort. Ik zat uitstekend en alles is prima af te stellen aan boord. Geluidsniveau is prettig en normaal.
Niet twijfelen maar aanschaffen die auto en bespaar op alles en nog wat.

Maar voor hoelang....BPM en wegenbelasting vrij ? ?
Je weet het in dit land nooit ... ?

Ik groet u en een ieder veel rijplezier in de Greenline serie.
edwin
·
4 december 2010 om 23:42
heb vandaag mijn handtekening gezet onder koopcontract was zeer tevrede met de proefrit al moet ik daar mijn vw golf 5 voor inleveren(AUW)het doet zeer want dat is een fijne auto,maar de voordelen die de fabia bied was de overstap waard.ga vaak op vakantie en heb 2 kids dus kan de extra ruimte en besparingen wel gebruiken.de fabia is zeer compleet en had eigenlijk maar heel weinig extras nodig om hem compleet te maken en die extras maakte de fabia niet heel veel duurder,kortom heb een zeer tevreden gevoel bij mijn aanschaf,maar baal van mijn vw golf,dat ik het toch gedaan heb zegt genoeg.
cor
·
7 december 2010 om 19:01
We hebben in juli de skoda fabia green line gekocht via internet wat 1100 euro scheelde op de nieuw prijs. Ook voor de extra optie's betaalde ik minder als bij de dealer.De levertijd zou 16 weken zijn maarwerden er 20 , dus maar besloten voor aflevering in 2011 op 14 januari. (staat beter op het kenteken) Ik heb al wel in de fabia gereden en beviel mij goed. nog 4 of 5 weekjes wachten en dan is het zo ver. Ik zal ook met pijn in mijn golf 5 variant afstaan maar krijg er wat mooi's voor terug. De internetside waar je eens kunt neuzen is nieuweautokopen.nl . vriendelijke mensen, niet te broerd om de vele vragen die ik had te beantwoorden.
Anton
·
31 december 2010 om 14:52
Overweeg te kopen, maar ij veel alleen in de stad.....iemand ervaring met alleen gebruik in de stad?
roel
·
2 januari 2011 om 21:18
We hebben interesse in de fabia combo greenline, maar we twijfelen nog: het trekvermogen. We gaan ieder jaar op vakantie naar de bergen, met een dakkoffer. Uit de reactie van Tjeerd blijkt dat dat geen probleem is. Mijn vraag aan Tjeerd is: heb jij echt geen probleem ondervonden met een volle achterbak en dakkoffer in de bergen? Andere reacties ook welkom
hans
·
7 januari 2011 om 17:15
inmiddels zit ik een half jaar te wachten op mijn brandweer rode fabia combi etc. momenteel rijd ik in een musso (4WD) dus dat wordt een forse stap terug. zij het ook -naar verwachting- in de autokosten!! iedere keer als ik een fabia tegenkom vind ik h'm weer leuk. mijn vrouw ook trouwens. dat die 1:29km een grote illusie is is jammer, maar dan nog!
vandaag nog met iemand staan praten die er ook een heeft. zij was erg blij met haar fabia. ik heb er alle vertrouwen in dat wij dat ook zullen zijn. wij zijn 60+, we hoeven niet meer zo te scheuren. plaats genoeg voor de vier honden. wat willen we nog meer?
ik ben erg blij met de berichten hierboven. geeft me veel vertrouwen in de komende autojaren voor ons.

WAAR BLIJFT IE NOU???
Niek
·
10 januari 2011 om 22:23
Hij is zo gaaf!!!!!!

Inmiddels met de Fabia GRLNE zo'n 6000 gereden.
Zuinigheid komt overeen met de overige reacties
Heb bij de ramen windgeleiders laten plaatsen, staat sportief en rijden met open raam (ietsje laten zakken) rijdt lekker (niet tijdens de AC-aan natuurlijk)
Met deze winterse omstandigheden komt de voor-en achterruitondooier prima tot z'n recht en vlug.
Dagelijkse snelweg rit met Cruise Contr. gemiddeldbij 110-120 ip 25-27 Lekker economisch
Verwarmingsmogelijkheden : legio en goed en vlug werkend.
Air conditioning : erg fijn.
Schakelen voor diegene,die gewend was zonder toerenteller te rijden, dus op het gehoor, is met de Faab rijden op aanwijzing geen noodzaak.

Kortom, wachtende op verdere reacties wens ik iedere FAAb-rijder veel rijplezier en veilkige economisch afstanden.
Theo
·
10 januari 2011 om 22:49
Ik rijd nu bijna 3 maanden naar tevredenheid in de Fabia Greenline met bijna 4000 km op de teller, gemiddeld verbruik 1 op 21. Auto rijd goed, zit goed en het bokken, zoals in de test beschreven, heb ik nog niet ervaren. Wel even moeten wennen aan het motorgeluid. Mijn oordeel: goede prijs-prestatieverhouding. Het hogere verbruik maakt op jaarbasis slechts enkele tientallen euro's verschil. Ben heel tevreden.
Sander
·
3 februari 2011 om 14:12
Na ruim 26 weken wachten, krijg ik volgende week eindelijk mijn Fabia Greenline!
Al verschillende testen gelezen, met zoveel verschillende meningen en gebruik.

Voornamelijk gekozen om praktische redenen (ruim, zuinig, veel voor het geld), dus ben benieuwd hoe alles gaat.
Aan jullie reacties te lezen is mijn gevoel juist en ga ik er geen spijt van krijgen.

Have fun allemaal
hans
·
13 februari 2011 om 16:48
zie mijn bericht hierboven!
eind deze week kan ik h'm eindeljk ophalen bij mijn garage. natuurlijk hebben we hem al gezien en geaaid. ziet er prachtig uit. nog maar wel even de winterbanden er op. het is pas medio februari! we hebben er veel zin in...
nb in juli 2010 besteld!!!

DV
·
9 maart 2011 om 19:53
zoooo, gisteren bij de dealer geweest, proefrit gemaakt en Fabia combi greenline gekocht. Was wel wikken en wegen. Blijft hij belastingvrij enz.... maar ja als je niet waagt dan win je nooit. Over 2 of 3 weken is hij beschikbaar!!!! dus geen levertijd van 26 weken.. slik... wat ik net zag. Loop al de hele dag met een big smile op mijn gezicht....Satin Grey.
hans
·
11 maart 2011 om 17:56
morgen al weer drie weken een blije faab-rijder! zie mijn eerdere berichten hierboven.
de musso al vergeten! ik heb wel veel meer oprit naast mijn huis. inderdaad een lekker gevoel zo economisch te kunnen rijden in een auto die tot heel wat in staat is.
ik vind h'm best pittig, effu inhalen doet ie maar zo en dan sprint ie echt onder je uit. voor een 65+rijder toch wel een bijzondere ervaring.
inmiddels dik 1600 km op de teller en 2x getankt. de laatste ronde 1 : 21,1km bij "normaal" rijgedrag. niks achter vrachtauto's hangen, gewoon aan het verkeer meedoen. mijn dagelijkse route voert veel over max 60 of max 80km wegen en stukjes snelweg. ik (95kg) zit er lekker in, stuurt lekker, schakelt soepel. m'n vier honden moesten even wennen, maar die vinden het oko prachtig.
eind mei een weekje naar omgeving clermont ferrand in frankrijk. ben benieuwd...
m'n liefje wat wil je nog meer.
voorlopig zéér tevreden.
erik
·
1 april 2011 om 22:54
Twijfel over de aankoop van een fabia greenline.
Wie kan mij vertellen:
- er wordt geadverteerd met een prijs van 16000 euro. Hoeveeel zijn de meerkosten? Wie kan mij een praktijkvoorbeeld geven? Wat moet je er zeker bijbestellen?
- Is de greenline is die ook te verkrijgen met een trekhaak. Wie heeft ervaringen met bijvoorbeeld een vouwwagen; trekkracht en zo

Alvast bedankt
mart
·
2 april 2011 om 19:52
inmiddels 14000 km gereden. Ik rij 1 op op 22.
ben er erg blij mee.
Prima auto voor redelijk weinig geld (alhoewel 15000 euro is nog genoeg)
DV
·
3 april 2011 om 09:48
Gisteren heb ik hem opgehaald. 9 maart gekocht, nu geleverd. Kleur is aqua blue geworden zelfs mooier dan satin grey. Hij rijdt geweldig, hij voelt geweldig en ruikt geweldig. Maar ja tot nu toe altijd 2ehands gehad dus nieuw is nieuw voor mij. Mijn weekend kan niet meer stuk..... de big smile zit er nog steeds.
els
·
2 juni 2011 om 17:22
Hieronder enkele vraagjes, want ik twijfel nog.

Ik twijfel nog tussen Skoda Fabia Combi Greenline (en dus 1,2 Ambient), ofwel de 1.6 90pk Elegance.

Bij Elegance zijn er iets meer standaard opties die ik anders toch zou nemen, maar ik tank ook niet zo graag en de Greenline kan toch zo'n 250km meer per tankbeurt (gemiddeld)
Dagelijks doe ik 2x20km "binnendoor". Snelweg voor meetings bij klanten/uitstapjes.

De opties die ik sowieso wil:
- GPS (werk/uitstapjes)
- verduisterde ruiten (kindjes)
- auto airco
- radio

PDC is welgekomen en cruisecontrol ook (nu heb ik Ford Fusion Automaat v collega). Bluetooth ook, anders komt dat achteraf en is waarschijnlijk praktischer en mooier verwerkt. Veel opbergruimte is natuurlijk altijd leuk...

Mijn man rijdt met Mini en heb schrik dat vooral hij de Power te weinig vindt op 1.2.. wat denken jullie hierover?

"voor-en achterruitondooier " is dit standaard?
tonki
·
17 februari 2012 om 13:46
Sinds oktober 2011 rijd ik met een Skoda Fabia Greenline en tot volle tevredenheid. heb inmiddels ruim 7500km gereden en de benzinekosten bij elkaar opgeteld, kom op 0,067 cent de kilometer, waarbij zowel stads- als grote weg kilometers zitten.
Vergelijkingen trekken met andere auto'sis appels met peren vergelijken, iemand die gewend is met een Mercedes of BMW te rijden, moet geen Fabia kopen als hij niet wil inleveren op vermogen. Over het algemeen genomen een heerlijke auto en voor degene die hem willen aanschaffen, gewoon doen.
mart
·
19 juni 2012 om 14:44
nnu heb ik hem dik 1,5 jaar met 56000 op de klok!
en nog steeds absoluut geen spijt!
H
·
18 januari 2013 om 23:33
Sinds juni 2012 de skoda greenline 1.2 tdi. Wat een lekkere auto! De verbruikscijfers neem ik nooit zo serieus. Bij behoorlijk doorrijden, snel optrekken en rond de 135 km/u rijden lukt het me net om onder de 1:20 te komen. Waar hebben we het over. Rustig rijden 4.4 l/100km in de winter met winterbanden. De ruimte in de auto is ruim voldoende. Opgroeiende kinderen kunnen er gemakkelijk in. Bagage kunnen we uitstekend kwijt. Binnenkort de 30.000 km beurt. Het plan is om vele jaren te blijven door rijden in deze skoda. Ik heb er vertrouwen in.
cees
·
5 februari 2013 om 22:45
Hier een rijder die snel tevreden is
Maar zeer goed oplet wat er allemaal bebeurt
Per 1-2 2013 ben ik in het bezit van een skoda
fabia 1.2 tdi greenline combi,ik dacht laat ik het eens proberen,hiervoor had ik een ford focus 1.6
tdci een geweldig autotje,rond de 1op21
Maar het ding was van 2008 en 168000 gedraaid
Deze skoda is van 2011 met 65000 op de teller
Ik heb hem nog maar een week,dus kan ik nog
niet veel zeggen,maar het rijd fantasties,ik dacht
eerst het zal wel stoten en hobbelen,niets is
minder waar,op dit moment ben ik er wijs mee.
Maar jullie gaan zeker nog van mijn horen

Cees
ll.
·
21 juni 2013 om 21:46
Na 105000 en 26 maanden.
Afgelopen jaren veel problemen met verlichting,motor maakt nu veel kabaal,de wegligging met zomerbanden is er gevoelig reageerde op lichte stuurbeweging al erg overdreven .
Rijd met een volle tank gemiddeld 700 km.
Zeer weinig steun in de stoelen, vermogen is bekend maar vergeleken met een eco Astra SW trekt het veel beter.
Al met al goede service van de dealer .
Nog een week neem ik afscheid van de fabiacombo .
Was geen slechte keuze maar toch blij om in een andere merk te gaan rijden.
cees
·
5 augustus 2013 om 11:22

Hier ben ik weer

Met mijn faab,dik tevreden eerste 10000 weg
over drie weekjes gaat hij mee naar oostenrijk,en eens
kijken of hij dat allemaal wel aankan.
Heb er gelijk all seasen banden van goodyear onder
laten zetten ,daar heb ik een zeer goede ervaring mee
rijd ik altijd 40000 mee of drie jaar,en dan nieuwe
Maar zoals ik al zei het autootje bevalt mij heel goed
Maar het is natuurlijk geen mercedes of senator
van alle twee heb ik er drie gehad,maar voor het geld wat je voor deze auto uitgeeft zeg ik toppie
ik rij veel korte stukjes,en ik let niet zo op verbruik
maar op een tank rij ik altijd wel 1000 km of laat ik zeggen ik rij 1000 km en dan tank ik tussen de 38 en 40 liter,dat vind ik niet verkeerd,en wat te denken van die ruimte.
jullie horen nog van mij

Groetjes Cees
Cees
·
24 september 2013 om 12:05
Yes hier ben ik weer
Net teruggekomen uit oostenrijk karnten
Liebenfels gestart afgeladen vol 950 km gereden
begon mij reserve lampje te branden,maar dan kan je
nog wel 50 km denk ik,ga tanken na 950 km en met
veel moeite,ar kwam al een beetje overheen 40 liter
Dat is toch 1 op 23 ruim.
Moet ik er bij zeggen,ik ben bijna niet over de 120
gegaan,maar de auto rijd fantasties zit heel goed
Heb 1160 km gereden,ja dan is het genoeg,want
het is zeer goed opletten op de autobaan.
Maar dit is mijn ervaring

Cees
Clemens
·
7 maart 2015 om 21:19
Zeer tevreden. Mijn tweede fabia greenline inmiddels! De eerste met 100.000 km ingeruild, de tweede in jan.'15 ingeruild met inmiddels 200.000! (Eerste was 1,5 jaar oud; tweede is bijna 3 jaar oud. Krijg eind maart, net voor de keuring (moeten Nw banden op, nw remschijven/blokken(de eerste!); distributieriem enz) dus net op tijd haha het nw model!! Ben ZEER benieuwd!
75 pk
180 Nm
172 km/h
14,3 s
4,5 (3.4) l/100km
89 g/km
C
22%
€ 10.800
€ 16.750
€ 307 / maand
€ 257 - € 272 / kwartaal
  • Renault Clio Estate 100 TCE Dynamique

  • 2022 - Skoda Fabia 1.0 TSI 95 PK Business Edition

  • 2015 - Skoda Fabia 1.2 TSI Style

  • 2011 - Skoda Fabia 1.4 TSI RS DSG

  • 2008 - Skoda Fabia Combi 1.6 16v Ambiente

  • 2007 - Skoda Fabia 1.4 16v Sport