Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI L2H2 9G-TRONIC

- 13 april 2018

Je koopt niet alleen de Sprinter

Een bedrijfswagen kun je zien als werknemer binnen een onderneming. Net zoals het geld kost als een werknemer ziek is, kost het ook geld als een bedrijfsauto stilstaat. Mercedes-Benz denkt met ondernemers mee en zorgt ervoor dat onderhoud ook buiten kantooruren plaats kan vinden. Daarnaast is er een onderhoudsinterval van maximaal 60.000 kilometer of twee jaar mogelijk. Maar we maken ook kennis met Mercedes Pro, een allesomvattend softwarepakket voor vlootbeheer. Niet alleen kun je locaties van voertuigen inzien, ook het brandstofniveau en de bandenspanning zijn op te vragen. En het systeem denkt met je mee, want een onderhoudsbeurt kan vooruit worden ingepland, zonder dat er een belletje naar het Mercedes-Benz Van ProCenter aan te pas komt.
Als beheerder kun je opdrachten en locaties versturen naar de berijders en bovendien kun je waarschuwingen ontvangen als er te hard met een auto wordt gereden, of als er buiten een bepaald gebied getreden wordt. Mercedes Pro komt dus niet alleen de levensduur van de voertuigen ten goede door de onderhoudsbeurten optimaal in te plannen, maar kan ook worden ingezet om zo efficiƫnt mogelijk met het wagenpark om te gaan.

De Mercedes-Benz Sprinter is klaar om de toekomst te lijf te gaan. De auto is altijd online, waardoor je de nieuwste kaarten en connectiviteitsmogelijkheden hebt. Met een smartphone app kun je de auto in Stuttgart op slot zetten, terwijl je zelf op een terrasje in Amsterdam zit. Maar ook de techniek is klaar om de komende jaren te doorstaan. De dieselmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en vanaf 2019 wordt er ook een volledig elektrische Sprinter leverbaar. Tel daar de zeer gebruiksvriendelijke en uitgebreide beheerderssoftware bij op en je hebt een bestelbus die met gemak bij de concurrentie vandaan sprint.

  • De slimste bus in zijn segment
  • Lagere gebruikskosten en goede aftersales
  • Zeer fijne automaat
  • Agressieve rijbaanhulp
  • Krasgevoelige omlijsting touchscreen
  • Handgeschakelde versies rumoeriger
143 pk
330 Nm
0 km/h
0,0 s
onb (7.9) l/100km
208 g/km
A
22%
€ 33.500
€ 41.000
€ 752 / maand
€ 528 - € 569 / kwartaal
  • Ford Transit L3H2 2.0 EcoBlue Hybrid Limited

  • Volkswagen Crafter 2.0 TDI FWD 35 L2H2 Highline